miercuri, 15 iunie 2016

Personalizarea masinii foarte ieftin.

Serviciilede colantari auto sunt din ce in ce mai populare in ziua de azi, iar un numar important de soferi cauta modalitati prin care sa isi personalizeze propriile autoturisme pentru ca acestea sa fie remarcate in trafic. Cu toate ca oricine si-ar dori sa aiba o vopsea in stare ireprosabila si eventual cu un model unic, preturile sunt foarte ridicate, motiv pentru care acestea sunt rezervate doar masinilor scumpe.


Insa o alternativa ideala o reprezinta colantarea autoturismelor, procedura care presupune invelirea masinii cu o folie speciala, ce poate avea diferite grosimi, peste 50 de culori, fie lucioase, care sa imite aspectul vopselei obisnuite, fie mate. De asemenea, se poate obtine un model unic, un desen sau orice isi doreste proprietarul pentru ca autoturismul propriu sa se deosebeasca de celelalte.
Din acest motiv, tot mai multe companii aleg sa isi personalizeze flota de masini, aplicand insemnele firmei pentru ca acestea sa fie mai usor de reperat in trafic.

Care sunt preturile?

Pentru colantarea integrala a unei masini compacte, de regula, se plateste 1.000 de lei, in timp ce pentru un SUV 1.500 de lei. Pe de alta parte, vopsirea aceleiasi masini este de 4 ori mai costisitoare si se efectueaza in mult mai mult timp. Asadar, motivul financiar este unul dintre cele mai importante pentru care soferii opteaza pentru servicii de colantari auto.

Durata de viata a foliilor este de cativa ani, in functie de tipul ales, iar garantia este, de obicei, de 18 luni, timp in care orice problema este remediata gratuit. De asemenea, atunci cand este zgaraiat intr-o parcare un singur element, pur si simplu nu este nevoie decat de indepartarea foliei de pe elementul respectiv, pentru ca mai apoi sa fie aplicata alta, remediindu-se problema in cel mai scurt timp, fara efort si la preturi foarte mici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu