miercuri, 22 iunie 2016

Cel mai usor mod de a-ti vinde masina este prin a publica anunturi

Oricine detine un autoturism, cu siguranta ca la un moment dat isi va dori sa il inlocuiasca cu altul mai bun, iar pentru asta, va trebui sa il vanda. Insa care este cel mai bun loc unde se vand autoturismele in cel mai scurt timp? Cu siguranta ca multi se vor gandi la targurile de masini, insa acestea sunt populate in special de samsari, motiv pentru care nu inspira incredere. Tehnologia a evoluat, astfel ca nici varianta traditionala de a publica un anunt in ziar nu mai este de actualitate.


Cel mai bun mod de a-ti vine masina este acela de a publica un anunt pe site-urile specializate, intrucat acesta va fi vizibil pentru sute de mii de potentiali cumparatori. In plus, anunturile sunt gratuite in cazul celor mai multe site-uri, astfel ca nu trebuie decat sa pui la cale o descriere cat mai complexa, care sa cuprinda orice informatie ti-ai dori sa o afli din punctul de vedere al cumparatorului.

Cum sa scriu anuntul?

In primul rand trebuie sa te gandesti la un pret real, nu supraevaluat pentru propriul autoturism, pentru ca acesta sa atraga cat mai multi potentiali cumparatori. Asadar, in primul rand trebuie specificat marca, modelul, anul fabricatiei, numarul de km reali. De asemenea, orice cumparator isi doreste sa cunoasca cum a fost intretinut autoturismul, cu revizii efectuate la anumite perioade de timp, la reprezentanta sau in service-uri obisnuite, daca a fost implicat in evenimente rutiere etc. Daca aceste informatii sunt precizate inca din anunt, vanzatorul va fi vazut ca fiind mult mai credibil, intrucat nu doreste sa ascunda posibile defecte, avand astfel sanse mult mai ridicate de a-si vinde masina.


Perioada obisnuita in care se vinde un autoturism, este, de regula, intre 14 si 21 de zile, insa cu cat anuntul este mai atractiv, cu atat se va putea vinde mai repede.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu