joi, 26 mai 2016

Locatii super pentru cazare in Sibiu

Unul dintre cele mai vizitate orase ale tarii, Sibiul se afla in topul preferintelor turistilor romani, dar si straini. Cu siguranta ca oricine cauta cazare ieftina in Sibiu, dar si potrivita, insa din motive financiare, cei mai multi turisti opteaza pentru camerele pensiunilor de la marginea orasului, intrucat sunt mai accesibile.

O solutie la aceasta problema a cazarii o reprezinta regimul hotelier, ce presupune inchirierea unei garsoniere, a unui apartament sau a unei case pentru doar cateva zile, in functie de durata vacantei. Avantajele sunt multiple, iar cel mai important este, pentru majoritatea turistilor, faptul ca preturile sunt mult mai mici decat la un hotel ce propune conditii similare.

Nu mai este nevoie de impartirea unui grup   

Atunci cand calatoresti alaturi de un grup de prieteni, cu siguranta ca este dificil sa va cazati toti in acelasi hotel, la acelasi etaj, iar costurile sunt destul de ridicate. Asadar, in cazul regimului hotelier, in functie de numarul persoanelor, se poate alege un apartament cu 3, 4 camere sau o casa capabila sa gazduiasca pe toata lumea. Asadar, vacanta va deveni una mult mai distractiva, cu mai multa intimitate, toata lumea va manca impreuna si se va simti bine sub acelasi acoperis. De asemenea, cu siguranta ca bucataria proprie reprezinta un mare avantaj, deoarece se fac economii importante intrucat nu mai este nevoie de apelarea la restaurantele costisitoare.

Fara program


Un hotel impune un anumit program ce trebuie respectat de toti oaspetii. De exemplu, daca beneficiezi de mic dejun inclus, atunci trebuie sa te incadrezi intr-un anumit orar, iar aceste programe cu siguranta ca reprezinta ultima grija a celor care merg in vacanta. Dupa cum este de asteptat, regimul hotelier nu implica astfel de programe, motiv pentru care turistii se pot trezi oricand doresc, pot manca la orice ora si se pot intoarce din oras ori de cate ori isi doresc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu