joi, 8 iunie 2017

Cat dureaza efectuarea unei revizii la gaze?

Instalatiile de gaze au rolul de a ne face viata mult mai usoara si chiar sunt intalnite in tot mai multe comune si sate dezvoltate. In schimb, alaturi de toate beneficiile, este implicata si o responsabilitate in plus, deoarece acestea trebuie intretinute in mod corespunzator, in caz contrar exista numeroase riscuri. Totusi, legea a impus cateva restrictii, astfel incat cei racordati la gaz sa respecte toate regulile pentru a asigura buna desfasurare a lucrurilor. Asadar, este nevoie de o revizie gaze cu ProConstructo intrucat procedura este efecutata de specialisti si decid daca instalatia functioneaza in conditii optime.

Cand se efectueaza?

Orice proprietar racordat la gaze are obligatia de a urma aceasta procedura la fiecare 2 ani, termen impus de lege, insa si in alte conditii, precum atunci cand instalatia nu a mai fost folosita timp de 6 luni consecutiv, fie atunci cand a fost efectuata o lucrare care ar fi putut afecta instalatia. Nu in ultimul rand, revizia se poate realiza la cererea clientilor, atunci cand acestia considera, din diferite motive, ca procedura este necesara.

Usor de efectuat

O revizie gaze cu ProConstructo se realizeaza in doar cateva zeci de minune, timp in care sunt verificate anumite elemente ale retelei, pentru ca specialistii sa fie siguri ca acestea functioneaza in conditii optime. De asemenea, atunci cand sunt identificate piese sau elemente pe punctul de a ceda, se dipun masurile necesare pentru inlocuirea lor, iar abia ulterior se continua verificarea.

Doar profesionisti


In schimb, pentru a fi siguri de calitatea serviciilor, oricine locuieste in Bucuresti sau in localitatile invecinate poate apela la ProConstructo. Acestia dispun nu numai de echipamentele adecvate pentru a asigura cele mai bune servicii, insa si angajatii sunt foarte bine pregatiti si au capacitatea de a se adapta la fiecare situatie in parte, indiferent de complexitate. Mai mult, si preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu