sâmbătă, 1 aprilie 2017

Cat mai costa un zbor pana la Atena ?

Zborurile catre atena se efectueaza de pe aeroportul Otopeni, aflat la aproximativ 16 kilometri de centrul Bucurestiului, prin intermediul mai multor companii aeriene printre care se numara: Wizz Air, Ryanair, Aegean Airlines. Aegean Airlines este compania recomandata fiindca ofera zborul cu durata cea mai mica : 1 ora si 30 de minute.
       Daca va deplasati cu masina pana la aeroport o puteti parca la aeroport contra sumei de 50 de lei in pe zi primele 2 zile ,scazand la 30  de lei pe zi in urmatoarele 2 zile, si in cele din urma 15 lei zilnic din ziua 5 pana in ziua 30 de la parcarea autovehiculului, 30 de zile fiind perioada maxima in care va puteti lasa masina in parcarea aeroportului.
      Drept unul dintre cele mai vechi orase din lume, Atena gazduieste anual turisti din toate colturile lumii si avand o populatie de nu mai putin de 3 milioane de locuitori. In capitala Greciei veti ateriza pe Aeroportul International al Atenei Eleftherios Venizelos. Aeroportul se afla la aproape 30 de kilometri departare de centrul orasului. Pentru a ajunge in Atena puteti inchiria o masina la una dintre agentiile aflate langa terminalul la care ati ajuns , puteti lua taxiul, autobuzul si metroul de asemenea care se afla la o strada distanta de terminal.
     Lunile de vara in Atena sunt pline de turisti europeni care au venit in vacanta aici.Daca doriti o perioada mai putin incarcata puteti veni in Aprilie, cand pot fi gasite oferte atragatoare iar vremea este destul de calduroasa pentru a va putea bucura de activitatile in aer liber.Atena este un oras antic si locul in care au trait marii filosofi greci, de asemenea fiind locul in care cultura europeana a luat nastere. Sa vizitati locurile istorice cum ar fi Partenonul si Acropola din Atena este ceva ce trebuie facut. Pentru o experienta unica puteti vizita talciocul Monastiriki sau puteti manca un pranz din peste proaspat in Agora, celebra piata centrala.

  Indiferent de ce veti alege sa faceti, veti gasi un amestec interesant intre nou si vechi in capitala Greciei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu