vineri, 4 noiembrie 2016

Montarea obloanelor la geamuri asigura siguranta si confortul

Acum este mult mai usor pentru oricine sa se bucure de intimitate in propria locuinta, chiar si atunci cand in apropiere se afla alte cladiri, totul cu ajutorul unor obloane geamuri din aluminiu, care sunt comercializate de tamplarie-pvc-al.ro. Preturile sunt avantajoase pentru toate buzunarele, iar clientii se pot bucura de o serie importanta de avantaje aduse de astfel de rulouri, fiind disponibile mai multe variante pentru personalizare, precum si alegerea culorilor potrivite in functie de preferintele fiecaruia.

Siguranta si izolare 


Pe langa functia estetica indeplinita de acestea, rulourile au si avantajul ca pot tine la distanta musafirii nepoftiti care in alte conditii ar fi putut patrunde in interior pe fereastra. Mai mult, temperaturile scazute din timpul iernii nu vor reprezenta o problema, deoarece obloanele influenteaza cu 20% mai mult pastrarea unei valori optime, fiind evitate umezeala si condensul, cele care favorizeaza aparitia mucegaiului. De asemenea si izolarea fonica reprezinta un avantaj important pentru toti cei care isi doresc sa se odihneasca in cele mai bune conditii, fara a fi deranjati de zgomotele venite din exterior.

Mai mult confort

In plus, aceste obloane geamuri din aluminiu sunt ideale pentru toti cei care isi doresc ca locuinta lor sa fie protejata de razele puternice ale soarelui, existand posibilitatea de a controla gradul de lumina ce patrunde in interior. Acestea pot fi actionate fie manual, fie se poate apela la un sistem automat actionat prin telecomanda, pentru mai mult confort. Lamelele sunt foarte rigide, astfel ca asigura o durata de viata de minim 20 de ani, iar in componenta lor se afla spuma poliuretanica, cea care aduce izolarea fonica si termica necesara in orice locuinta. Un alt avantaj este faptul ca obloanele pot incorpora si plase de insecte care sa fie tinute la distanta, iar serile lungi de vara sa nu devina deranjante din cauza tantarilor sau mustelor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu