miercuri, 12 octombrie 2016

De unde putem inchiria un minivan in Bucuresti

Excursiile reprezinta un adevarat motiv de bucurie pentru cei mai multi dintre noi, iar tara noastra se poate lauda cu numeroase locuri ce merita vizitate, de la litoralul popular pe durata verii, la muntele ce atrage turisti pe tot parcursul anului, insa sunt si cateva orase ce nu trebuie ratate, precum capitala. Mijloacele de transport sunt destul de limitate, iar printre optiunile turistilor se numara autoturismele personale, insa care implica mai mult stres, trenurile care nu sunt foarte confortabile sau autobuzele care pot fi puse in aceeasi situatie cu cea a trenurilor.

Cea mai buna varianta

O calatorie cu masina personala pare cea mai atractiva posibilitate, insa atunci cand grupul este de 8 persoane sunt necesare doua autoturisme si intervine problema sofatului si grija asupra masinilor. Insa, poate ca cea mai potrivita varianta este sa se apeleze la firmele de rent a car care ofera serviciul de inchiriere minivan in Bucuresti, un exemplu fiind Rentcarwtithdriver, companie care este bine cunoscuta pentru calitatea serviciilor oferite.

Mai mult confort 

Pe aceasta cale, turistii se bucura de mai mult confort, conditii mai bune pe toata durata calatorii, mai putin stres, dar si mai multe flexibilitate. Serviciul este din ce in ce mai popular, intrucat Rentcarwithdriver dispune de Mercedes V Klasse, autoturism cu 8+1 locuri, care dispune de spatiu suficient pentru toata lumea, dar si pentru bagaje. In plus, oricand exista posibilitatea si inchirierii propriului sofer, acestia fiind foarte profesionisti si bine pregatiti.

Mai multa flexibilitate

Cand conduci prin regiuni straine, sofatul reprezinta un motiv de stres, iar GPS-urile mai pot da si rateuri uneori, insa cu propriul sofer, calatoria devine o adevarata placere. Acestia fie respecta itinerariile propuse de catre clienti, fie daca nu exista cerinte speciale in acest sens, drumul va fi adaptat in functie de conditiile de trafic pentru mai putin timp pierdut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu