miercuri, 2 august 2017

Aici poti afla cum se colanteaza o masina

Personalizarea masinii reprezinta un obicei foarte popular in randul soferilor, in special al celor mai tineri, care isi doresc ca autoturismul lor sa se diferentieze de toate celelalte din trafic. Astfel, exista mai multe optiuni in acest sens, insa majoritatea implica costuri foarte ridicate, motiv pentru ca nu toti sunt dispusi sa pregateasca bugete importante. Totusi, poti sa vezi aici cum se face colantarea auto, una dintre cele mai populare variante si care reprezinta alternativa la vopsirea obisnuita.

Mai ieftin

Cum bugetul este limitat in majoritatea situatiilor, este important de stiut ca pentru a colanta integral o masina este nevoie de circa 1.000 de lei, in timp ce pentru vopsire ar trebui sa se aloce minim 4.500 de lei. Cu alte cuvinte, se fac economii considerabile, iar autocolantele aplicate sunt ideale si pentru a masca diferite defecte ale caroseriei.

Foarte usor

Procedura este foarte simpla si se efectueaza in cateva ore, intrucat sunt suficiente circa 15 minute pentru fiecare element. In schimb, pentru vopsire sunt necesare minim 3 zile pentru procedura in sine, dar si pentru uscarea vopselei, astfel ca se economiseste si foarte mult timp, iar soferii se pot bucura in cel mai scurt timp de rezultate. Totusi, este esential ca procedura sa fie efectuata in cele mai bune conditii si sa se foloseasca doar autocolante de calitate, ce asigura o lunga durata de viata si care se prezinta in cele mai bune conditii.

Diferite optiuni


Poti sa vezi aici cum se colanteaza masinile, dar si faptul ca exista o multime de optiuni, pentru toate gusturile si nevoile, incepand de la culorile care imita nuanta vopselei metalizate, la cele mate sau perlate, care se adapteaza de minune la orice autoturism. Cu alte cuvinte, soferii au ocazia de a-si pune creativitatea la incercare si de a veni cu cele mai inedite idei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu