miercuri, 21 decembrie 2016

De unde putem cumpara bilete ieftine de avion

Probabil ca cea mai frumoasa perioada din an este reprezentata de vacante deoarece acestea aduc momentele de relaxare petrecute alaturi de cei dragi. In plus, cum astazi sunt disponibile bilete ieftine de avion, o excursie in strainatate este mai accesibila ca oricand, dar si cele mai mari orase ale tarii sunt de acum mai bine legate intre ele.

Vacanta in tara

Cu siguranta ca Romania are foarte multe de oferit, iar cum marile orase se afla la distante considerabile unele de alte, exista locuitori care nu le-au vizitat pe cele mai importante. In schimb, totul este mult mai usor prin intermediul zborurilor cu avionul, deoarece in mai putin de o ora se poate ajunge de la Iasi la Timisoara, de la Cluj la Bucuresti, de la Constanta la Oradea si nu numai. 

De regula, pretul standard pe segment este de 89 de lei, insa poate sa creasca atunci cand cererea este mai mare, dar la fel de simplu poate si sa scada atunci cand Blue Air propune reduceri de 20% la toate zborurile. Asadar, este mult mai confortabil sa se ajunga dintr-un oras in altul, dar si mai rapid, iar un city break in tara cu siguranta ca este o alegere inspirata.Excursie in strainatate


Cei care prefera totusi sa viziteze tari si cauta bilete ieftine de avion, au de unde sa aleaga, intrucat sunt disponibile destinatii pentru toate gusturile, incepand de la frumusetile naturale si arta oraselor italiene, precum Roma, Milano sau Florenta, pana la activitatile grozave din Grecia, la sporturile de iarna ce pot fi practicate in Austria, la admirarea cladirilor impunatoare din Barcelona si multe altele. Marile orase sunt accesibile chiar prin zbor direct, iar preturile sunt chiar mai mici decat cele pentru un drum cu autocarul, o cursa cu avionul fiind intotdeauna cea mai buna solutie de a calatori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu