luni, 6 octombrie 2014

Unde putem gasi zboruri ieftine?

     Nu intreprindeti calatorii catre tari musulmane in luna octombrie, cunoscuta ca perioada dedicata Ramadanului, corespondentul Craciunului nostru.
      Motorul de cautare Kayak prezinta o harta a celor mai ieftine zboruri dintr-un aeroport, temeinic documentat, intocmit pe baza accesarilor altor utilizatori.
       In ceea ce priveste companiile low-cost, zborurile acestora, implicit biletele cele mai rezonabile, pot fi gasite gratie lui Momondo, care pune la dispozitie un soi de calendar grafic al preturilor, de real folos celor care dispun de un program flexibil.
       SkyScanner-ul este programul care se lauda cu cea mai mare flexibilitate, aducand o optiune extrem de facila, si anume folosirea numelor tarii in locul numelor oraselor.Cu ajutorul sau, putem cauta zborurile detaliate in functie de pret si nu de destinatie. Daca vrem sa calatorim, fara a avea in minte o destinatie precisa, putem alege - ca city break-uri, in functie de pretul cel mai mic afisat de acest meta motor de cautare, specializat in low-cost-uri.
       Dezavantajul acestor motoare de cautare este ca ele nu prezinta, totusi, costurile actualizate la minut, sa zicem.De aceea, este esential sa verificam tariele respectivelor zboruri, fie la o agentie, fie la compania aeriana, pentru a evita nemultumiri ulterioare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu